Paletka (š=34mm, d=15/33 cm)
Servírovací zalomená paletka Giesser Messer s šířkou 34mm a délkou 29, 33 nebo 38cm. Materiál: nerez / plast Délka 29 - 38 cm Délka ostří::15 cmDélka::330 mmHmotnost::0.15 kg
Servírovací zalomená paletka Giesser Messer s šířkou 34mm a délkou 29, 33 nebo 38cm. Materiál: nerez / plast Délka 29 - 38 cm Délka ostří::15 cmDélka::330 mmHmotnost::0.15 kg
Krájecí uzenářský nůž pro potřeby profesionálů i domácností. Ručně broušená čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli je díky zaleštění odolná proti rzi. Kvalitní materiál zaručuje vysokou prokalitelnost, díky ...
Délka ostří: 150 mm Domácí sekáček s nerezovou nýtovanou rukojetí zpracovaný v nejvyšší kvalitě, která je u Giesser Messer dlouholetým standardem. Materiál: nerez/plast Délka ostří: 15 cm Nýtovaná ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Nacházíte se v kategorii: Giesser