Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030301651
EAN:
401030301651
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 332,75 Kč
Ušetříte: 39,93 Kč (12%)
Cena s DPH: 292,82 Kč
Cena bez DPH: 242 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Hmotnost::0.11 kg
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 21 cm - zelený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030302167
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - červený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030305060
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - modrý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030302145
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž na maso 24 cm - žlutý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný ...

Nůž na maso 24 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300075
657,03 Kč 578,19 Kč bez DPH 477,84 Kč
ihned

Nůž na maso 18 cm - černý

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...

Nůž na maso 18 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300070
531,19 Kč 467,45 Kč bez DPH 386,32 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300055
332,75 Kč 292,82 Kč bez DPH 242 Kč
ihned

0 kusů / 0
SKLADOVÉ POLOŽKY EXPEDUJEME DO DRUHÉHO DNE VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM