Nůž plátkovací G 9492
Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 80 mm. Nůž je ideální na plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů.
Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 80 mm. Nůž je ideální na plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů.
Nůž Giesser s masivní plastovou rukojeťí pro porcování i těch nejvyzrálejších parmazánů.
Struna na krájení zejména sýrů. Značka Giesser messer zaručuje vysokou kvalitu zpracování i použitých materiálů.
Tenký, ale pevný nůž na sýry od Giesser s vyvýšenou rukojetí.
Špičatý nůž Giesser se speciálním zubatým ostřím na porcování, případně i servírování dortů.
Dlouhý dortový nůž Giesser s hladkým ostřím určený na krájení dortů.
Dlouhý dortový nůž Giesser se zubatým ostřím určený na krájení dortů.
Velký dvouruční nůž Giesser s vyvýšenými rukojeťmi v masivním provedení na dělení sýrů nebo velkých bochníků.
Nůž Giesser s perforovanou čepelí, určený na krájení měkkých sýrů Brie a Hermelín. Varianty s bílou nebo černou rukojeťí.
Výrobce: | Giesser Messer |
Kód: | GT-859071031011 |
Velký masivní nůž od Giesser s vyvýšenou rukojetí. Vhodný pro krájení velkých a tvrdých sýrů.
Velký robustní dvouruční nůž Giesser na dělení sýrů nebo velkých bochníků.
Nacházíte se v kategorii: Nože na sýry a dorty