Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Nůž vykosťovací 13 cm - červený hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030301655
EAN:
401030301655
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 340,01 Kč
Ušetříte: 34 Kč (10%)
Cena s DPH: 306,01 Kč
Cena bez DPH: 252,90 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Barva::červená
Délka::130 mm
Hmotnost::0.11 kg
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 18 cm - červený

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...

Nůž na maso 18 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030300843
542,08 Kč 487,87 Kč bez DPH 403,20 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301651
340,01 Kč 306,01 Kč bez DPH 252,90 Kč
ihned

Nůž na maso 18 cm - žlutý

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...

Nůž na maso 18 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300069
542,08 Kč 487,87 Kč bez DPH 403,20 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301665
394,46 Kč 355,01 Kč bez DPH 293,40 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - černý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300073
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - červený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030305060
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM