Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Nůž vykosťovací 13 cm - červený hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030301655
EAN:
401030301655
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 332,75 Kč
Ušetříte: 33,27 Kč (10%)
Cena s DPH: 299,48 Kč
Cena bez DPH: 247,50 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Hmotnost::0.11 kg
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 18 cm - zelený

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...

Nůž na maso 18 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030300842
531,19 Kč 478,07 Kč bez DPH 395,10 Kč
Momentálná nedostupné

Nůž na mleté maso 255 mm

Umělohmotný nůž k nabírání a servírování mletého masa.   Šířka::275 mmHmotnost::0.04 kg

Nůž na mleté maso 255 mm
Výrobce:OEM
Kód:1710716
50,82 Kč 45,74 Kč bez DPH 37,80 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 18 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 18 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030300180
474,32 Kč 426,89 Kč bez DPH 352,80 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300054
332,75 Kč 299,48 Kč bez DPH 247,50 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030301650
332,75 Kč 299,48 Kč bez DPH 247,50 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - modrý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030302145
591,69 Kč 532,52 Kč bez DPH 440,10 Kč
ihned

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM