Nůž na maso 24 cm - červený

Nůž na maso 24 cm - červený hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030302155
EAN:
401030302155
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 671,55 Kč
Ušetříte: 67,15 Kč (10%)
Cena s DPH: 604,40 Kč
Cena bez DPH: 499,50 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž na maso 24 cm - červený

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.

Rukojeť z nekl1ouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.

 

  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 24 cm
  • Černý, červený, zelený, žlutý, modrý 

 

Barva::červená
Délka ostří::24 cm
Hmotnost::0.19 kg
Typ ostří::hladké
Typ::kuchařský
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž vykosťovací 16 cm - modrý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030301664
394,46 Kč 355,01 Kč bez DPH 293,40 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - zelený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030302167
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301651
340,01 Kč 306,01 Kč bez DPH 252,90 Kč
ihned

Nůž na maso 24 cm - modrý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný ...

Nůž na maso 24 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300153
671,55 Kč 604,40 Kč bez DPH 499,50 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300057
394,46 Kč 355,01 Kč bez DPH 293,40 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - červený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030305060
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM