Nůž kuchařský 260 mm - zelený
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...
Hygineický box pro umístění nožů a ocilky od společnosti Giesser v plastovém provedení. Barevné kódování pro odlišení pracovišť dle HACCP. Jednoduše čistitelný pro maximální hygienu. rozměry: 170x70, výška 490/550 mm vnitřní ...
Hygineický box pro umístění nožů a ocilky od společnosti Giesser v plastovém provedení. Barevné kódování pro odlišení pracovišť dle HACCP. Jednoduše čistitelný pro maximální hygienu. rozměry: 170x70, výška 490/550 mm vnitřní ...
Hygineický box pro umístění nožů a ocilky od společnosti Giesser v plastovém provedení. Barevné kódování pro odlišení pracovišť dle HACCP. Jednoduše čistitelný pro maximální hygienu. rozměry: 170x70, výška 490/550 mm vnitřní ...
Délka ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::zelenáHmotnost::0.25 ...
Škrabka na ryby GIESSER s dlouhou rukojetí. Robustní nástroj profesionální kvality se hodí pro odstraňování šupin z velkých ryb. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. ...
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého materiálu umožňuje pohodlný ...
Nůž na pečivo GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli se skvěle hodí ke krájení chleba. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje snadnou a ...
Nacházíte se v kategorii: Giesser