Nůž kuchařský 200 mm - modrý
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::modráHmotnost::0.17 ...
Chci být informován:
Běžná cena: | 2 485,34 Kč |
Ušetříte: | 248,34 Kč (10%) |
Cena s DPH: | 2 237 Kč |
Cena bez DPH: | 1 848,76 Kč |
Délka ostří: 230 mm
ČEPEL nože vyrobena z jednoho
kusu kované oceli. Obzvláště vysoký
obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro
zajištění výjimečně dlouhé životnosti
ostří a mimořádné ostrosti.
ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým
zaoblením hran. Perfektní přilnavost pro zajištění
přesného vedení. Z plastu speciálně vyvinutého
pro styk s potravinou. Pevně přidělána třemi nýty.
Každý nůž ze série BestCut má
přiděleno UNIKÁTNÍ ČÍSLO
a nedochází tak k záměně nožu
mezi kuchaři.
Délka ostří:: | 23 cm |
Řada:: | BestCut |
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::modráHmotnost::0.17 ...
Délka ostří: 250 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Výrobce: | Giesser Messer |
Kód: | 401030303750 |
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop ...
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar ...
Kuchařský nůž, který snese i tu nejtvrdší každodenní práci s čepelí o síle 6 mm! Kované provedení s nýtovanou plastovou rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 25 cm Síla čepele: 6 ...
Kuchařský nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s jemným povrchem umožňuje hladký řez ...