Popis k výrobku:
Pizza pec BASIC 2/50 VETROVýkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvě rozměrné komory 2x 620x500mm se šamotovým dnem umožňují snadno připravovat i pizzu Ø 45cm, nebo využít plechy 600x400mm. Model je ovládaný 3 mechanickými termostaty pro tři výkonná tělesa (horní, středové a spodní). Nerezové provedení čela a dveří s kvalitním odizolováním. Provedení VETRO s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení v komoře.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 1+1ks (max.Ø 45cm)
- Komora: 620x500mm
Provedení:: | nerezové čelo a dveře |
Napájení:: | 400 V |
Příkon:: | 7,5 kW |
Šířka:: | 915 mm |
Hloubka:: | 690 mm |
Výška:: | 527 mm |
Příkon těles spodních:: | 1 × 2 500 W |
Možnost využití komory pro:: | plechy 600 × 400 mm |
Příkon těles horních:: | 2 × 2500 W |
Časovač:: | ne |
Hmotnost:: | 74 kg |
Ovládání:: | elektromechanické |
Plné dveře:: | ne |
Počet komor:: | 2 |
Pizza průměr:: | do Ø 45 cm |
Prosklené dveře:: | ano |
Provedení komory:: | šamotové dno |
Regulace teploty:: | 50 - 500°C |
Reulace teploty pro každou komoru:: | ano |
Rozměr komory:: | 620 × 500 × 120 mm |
Teploměr:: | ne |
Vniřní osvětlení:: | ano |