Popis k výrobku:
Pec na pizzu BASIC 2/40Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 1+1 ks (max.Ø 34cm)
- Komora: 410x360mm (2x)
Provedení:: | nerezové čelo a dveře |
Napájení:: | 230 V |
Příkon:: | 2,4 kW |
Šířka:: | 568 mm |
Hloubka:: | 500 mm |
Výška:: | 430 mm |
Příkon těles spodních:: | 1 × 800 W |
Možnost využití komory pro:: | - |
Příkon těles horních:: | 2 × 800 W |
Provedení dvířek:: | Prosklená |
Časovač:: | ano |
Hmotnost:: | 34 kg |
Ovládání:: | elektromechamické |
Plné dveře:: | ne |
Počet komor:: | 2 |
Pizza průměr:: | do Ø 34 cm |
Prosklené dveře:: | ano |
Provedení komory:: | šamotové dno |
Regulace teploty:: | 50 - 320°C |
Reulace teploty pro každou komoru:: | ano |
Rozměr komory:: | 410 × 360 × 90 mm |
Teploměr:: | ne |
Vniřní osvětlení:: | ano |