Home /

Šokový zchlazovač a zmrazovač PBC-03  3x (GN1/1-EN)  230V

Šokový zchlazovač a zmrazovač PBC-03  3x (GN1/1-EN)  230V hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
6176613
EAN:
6176613
Výrobce:
Asber
Běžná cena: 60 137 Kč
Ušetříte: 9 020,55 Kč (15%)
Cena s DPH: 51 116,45 Kč
Cena bez DPH: 42 245 Kč
Skladová dostupnost:
Momentálná nedostupné



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Šokový zchlazovač a zmrazovač PBC-03  3x (GN1/1-EN)  230V

1. Hygiena a bezpečnost

Všechny čerstvé biopotraviny obsahují přirozenou bakteriální zátěž, která se v příznivých okolních podmínkách (teplota a vlhkost), násobí a má nebezpečné účinky na zdraví spotřebitelů. Mezi +65°C a +3°C: v tomto teplotním rozsahu, bakteriální násobení se zrychluje exponenciálně. Šokové zchlazení znamená snížení teploty produktu z +90°C až +3°C za méně než 90 minut. Projde v kritickém teplotním rozsahu tak rychle, že účinky škodlivých bakterií jsou eliminovány. Rychlé zchlazení uvařeného produktu nejen zabraňuje množení bakterií, ale také prodlužuje dobu konzervace produktu a zabraňuje ztrátě chuti a aroma. Kvalita potravin není ovlivněna, čímž se prodlužuje doba skladování produktu.

2. Zefektivnění práce

Zchlazovače umožňují přípravu velkého množství produktů a jakmile je prudce zchlazený, může být spotřebován během 5-7 dnů a trvanlivost zmrazeného produktu se může prodloužit až na několik měsíců při zachování organoleptického stavu potravin. Zachování kvality produktu umožňuje předem naplánování práce v kuchyni, zkvalitňování nákupu surovin a také snižuje pracovní zátěž personálu s výhodami z hlediska hygieny a pestrosti jídelníčku.

3. Úspora času

Předběžná příprava potravin a jejich rychlé zchlazení umožňuji kuchyni, aby v případě potřeby nabízela chutnější a rozmanitější menu. Kuchař tak nemusí neustále dohlížet na proces přípravy několika jídel. Jednoduchá obsluha regenerovaného jídla umožňuje široký nabídku jídel, která mají být servírována během krátké doby. Zchlazovače zvyšují výrobní kapacitu, a tím snižují náklady na zaměstnance a poskytují mimořádné výhody z hlediska ziskovosti a času.

4. Kvalita

Rychlé snížení teploty umožňuje uchovat vlhkost potraviny a zabraňují standardnímu množení bakterií. Rychlé zmrazení podporuje tvorbu mezibuněčných mikrokrystalů, potraviny si díky tomu zachovávají své typické vlastnosti, chuť, strukturu a čerstvost. Šokové zchlazovače Asber jsou také výjimečné při uchovávání čerstvého a syrového stavu potraviny, jako jsou ryby, korýši, zelenina, chléb a částečně hotové produkty, jako jsou čerstvé těstoviny a omáčky.

5. Aplikace

Tento systém zefektivnění práce v kuchyni je velmi výhodný pro všechny druhy stravování a zejména pro jídelny, nemocnice a restaurace, stejně jako pro zvláštní příležitosti, jako jsou velké rauty. Umožňuje také všem druhům restaurací a cateringových podniků nabízet jejich dobře prezentované pokrmy, které jsou připraveny k jídlu.

6. Další výhody

Zchlazovače optimalizují způsob řízení zásob:

  • Snížení ztráty hmotnosti díky přirozenému odpařování vlhkosti z uvařených potravin
  • Plánované nákupy potravin zlepšují organizaci zásobování kuchyně
  • Organizace skladovacích kapacit a pracovní zátěže, možnost nastavení osobní pozornosti
  • Drastické snížení odpadu a nespotřebovaných potravin

 

Šokové zchlazení

Cyklus rychlého zchlazení převezme teplotu potravin od +90ºC a šokově ji sníží na teplotu +3ºC (v jádru produktu) za méně než 90 minut. Po procesu může být produkt skladován při teplotě 0ºC a +5ºC v závislosti na vhodné hodnotě skladování. Šokové zchlazení zamezí množení bakterií, ztrátám vlhkosti, s tím, že zachová barvu, strukturu a chuť zchlazených potravin. Bez rychlého zchlazení produkt ztrácí svěžest a barvu.

Napájení::230 V/1N/50 HZ
Příkon::590 W
Šířka::590 mm
Hloubka::700 mm
Výška::520 mm
Chladící výkon::490 W
Chladivo::R290
Elektronický ovládací panel::ANO
Hmotnost::53 kg
Kapacita plechů 600x400mm::-
Kapacita::3x GN 1/1
Klimatická třída::5
Ovládací panel::elekronické - Pro-line
Rozměr komory::330x600x400 mm
Rozteč vsunů::65 mm
Sonda pro teplotu jádra::ano
Umístění zásuvů::na hloubku
Zchlazování +90 °C/+3 °C::15
Zmrazování +90 °C/-18 °C::6
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM