Nůž vykosťovací 18 cm - černý

Nůž vykosťovací 18 cm - černý hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030300061
EAN:
401030300061
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 484 Kč
Ušetříte: 48,40 Kč (10%)
Cena s DPH: 435,60 Kč
Cena bez DPH: 360 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 18 cm - černý
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 18 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní rukojeť, která zaručuje pohodlí a zabrání smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Barva::černá
Délka ostří::18 cm
Hmotnost::0.13 kg
Řada::G 3105
Typ ostří::hladké
Typ::vykosťovací
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 21 cm - modrý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030302145
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030301650
340,01 Kč 306,01 Kč bez DPH 252,90 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300054
340,01 Kč 306,01 Kč bez DPH 252,90 Kč
ihned

Nůž na mleté maso 255 mm

Umělohmotný nůž k nabírání a servírování mletého masa.   Šířka::275 mmHmotnost::0.04 kg

Nůž na mleté maso 255 mm
Výrobce:OEM
Kód:1710716
50,82 Kč 45,74 Kč bez DPH 37,80 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - černý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300073
603,79 Kč 543,41 Kč bez DPH 449,10 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300055
340,01 Kč 306,01 Kč bez DPH 252,90 Kč
ihned

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM