Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Nůž vykosťovací 13 cm - černý hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030300055
EAN:
401030300055
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 332,75 Kč
Ušetříte: 39,93 Kč (12%)
Cena s DPH: 292,82 Kč
Cena bez DPH: 242 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte měkký povrch zdravotní protiskluzové rukojeti. Neotlačí vaše klouby a prsty se nesmekají k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

 

Hmotnost::0.11 kg
Barva::černá
Délka ostří::13 cm
Řada::G 3105
Typ ostří::hladké
Typ::vykosťovací
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 21 cm - žlutý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300072
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - modrý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030302145
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301665
385,99 Kč 339,67 Kč bez DPH 280,72 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 18 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 18 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300061
474,32 Kč 417,40 Kč bez DPH 344,96 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300058
385,99 Kč 339,67 Kč bez DPH 280,72 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - zelený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030302167
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

0 kusů / 0
SKLADOVÉ POLOŽKY EXPEDUJEME DO DRUHÉHO DNE VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM