Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
401030300054
EAN:
401030300054
Výrobce:
Giesser
Běžná cena: 332,75 Kč
Ušetříte: 39,93 Kč (12%)
Cena s DPH: 292,82 Kč
Cena bez DPH: 242 Kč
Skladová dostupnost:
ihned



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
 

 

Hmotnost::0.11 kg
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Nůž na maso 21 cm - žlutý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - žlutý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300072
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301665
385,99 Kč 339,67 Kč bez DPH 280,72 Kč
ihned

Nůž na maso 21 cm - červený

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...

Nůž na maso 21 cm - červený
Výrobce:Giesser
Kód:401030305060
591,69 Kč 520,69 Kč bez DPH 430,32 Kč
ihned

Nůž na maso 24 cm - černý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný ...

Nůž na maso 24 cm - černý
Výrobce:Giesser
Kód:401030300076
657,03 Kč 578,19 Kč bez DPH 477,84 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 16 cm - zelený

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 16 cm - zelený
Výrobce:Giesser
Kód:401030301667
385,99 Kč 339,67 Kč bez DPH 280,72 Kč
ihned

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý
Výrobce:Giesser
Kód:401030301650
332,75 Kč 292,82 Kč bez DPH 242 Kč
ihned

0 kusů / 0
SKLADOVÉ POLOŽKY EXPEDUJEME DO DRUHÉHO DNE VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM