Prokrajovač těsta (Ø60 mm)
Prokrajovač těsta ve vysoké kvalitě typické pro výrobky Giesser Messer. Nerezový nůž o průměru 60 mm s plastovou rukojetí. Materiál: nerez/plast Typ nože: vlnkový Průměr Ø: 6 cm
Prokrajovač těsta ve vysoké kvalitě typické pro výrobky Giesser Messer. Nerezový nůž o průměru 60 mm s plastovou rukojetí. Materiál: nerez/plast Typ nože: vlnkový Průměr Ø: 6 cm
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 230 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::23 cmŘada::G8456Typ ...
Univerzální praktický nůž se zvlněným ostřím. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití ...
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::modráHmotnost::0.17 ...
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný ...
Škrabka 8249 • Škrabka 8254 • Vykrajovátko 8255 • Škrabka 8256 • Vykrajovátko 8252 • Vykrajovátko 8259 • Kulma máslo 8257 • Pouzdro (7 sekcí) Hmotnost::0.31 kg
Délka ostří: 90 mm Zahnutý tvar ostří ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti ...
Vykrajovátka kuliček z ovoce nebo zeleniny pro atraktivní servírování pokrmů. O celkové délce 165 mm a vykrajovací ploše Ø22/25 mm. Materiál: nerez / plast Průměr kuliček: 22/25/30 Hmotnost::0.05 ...
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou ...
Nože s širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro ...
Nacházíte se v kategorii: Giesser