Popis k výrobku:
Pec na pizzu BASIC MEDIUM 44Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.
Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
- Ovládání: mechanické
- Kapacita: 4+4ks (Ø 32cm)
- Komora: 660x660mm (2x)
Provedení:: | nerezové čelo a dveře |
Napájení:: | 400 V |
Příkon:: | 9,4 kW |
Šířka:: | 990 mm |
Hloubka:: | 871 mm |
Výška:: | 745 mm |
Příkon těles spodních:: | 2 × 2 350 W |
Možnost využití komory pro:: | - |
Regulace teploty pro každou komoru:: | ano |
Příkon těles horních:: | 2 × 2 350 W |
Hmotnost:: | 117 kg |
Ovládání:: | elektomechanické |
Plné dveře:: | ne |
Počet komor:: | 2 |
Pizza průměr:: | do Ø 32 cm |
Prosklené dveře:: | ano |
Provedení komory:: | šamotové dno |
Regulace teploty:: | 50 - 500°C |
Rozměr komory:: | 660 × 660 × 140 mm |
Teploměr:: | 2x analogový |
Vniřní osvětlení:: | ano |