Stolní vakuový balicí stroj SE-310
Stolní vakuový balicí stroj SE-310 | SAMMIC 1140628
Chci být informován:
Běžná cena: | 53 326 Kč |
Ušetříte: | 2 666 Kč (5%) |
Cena s DPH: | 50 660 Kč |
Cena bez DPH: | 41 867,77 Kč |
Sous Vide CSC-43 CT je profesionální zařízení švýcarské značky Vac-Star, které bylo navrženo pro nejvyšší standardy přesného nízkoteplotního vaření. Tento přístroj je vyroben výhradně z odolné nerezové oceli a poskytuje vynikající kontrolu teploty a výjimečnou funkčnost, takže je ideální pro profesionální použití v restauracích, hotelech a stravovacích zařízeních. Model CSC-43 CT s objemem 43 litrů se dále vyznačuje integrovanou sondou pro měření teploty v jádře pokrmu a rozsáhlým systémem ovládání programů s pamětí a časovačem pro ještě větší přesnost a pohodlí.
Funkčnost a pokročilá technologie
Přístroj je vybaven PID regulátorem teploty, který zaručuje regulaci teploty s přesností ±0,2 °C, a konvekční cirkulace vody rovnoměrně rozvádí teplotu v celé komoře, což je pro dokonalé výsledky metody sous vide zásadní. Přídavná teplotní sonda v jádře umožňuje přesné sledování vnitřní teploty pokrmu, což zajišťuje ještě lepší kontrolu nad procesem vaření. Díky paměti programů a časovači si uživatelé mohou uložit svá preferovaná nastavení, což jim zefektivní práci v kuchyni a umožní dosáhnout opakovatelných výsledků.
Výhody vaření metodou sous vide
Vaření ve vakuu umožňuje potravinám zachovat jejich původní chuť, strukturu a výživovou hodnotu a zároveň minimalizuje ztrátu hmotnosti. Vakuové uzavírání prodlužuje trvanlivost výrobků, zachovává přirozené šťávy a vitamíny a poskytuje výjimečnou chuť a vůni. Tato metoda vaření je ideální pro choulostivé výrobky, které vyžadují pečlivé zpracování a kontrolované teploty.
Souhrn
Sous Vide CSC-43 CT od společnosti Vac-Star je pokročilý přístroj, který kombinuje robustní zpracování s nejvyšší přesností při vaření. Díky rozsáhlému systému programování a teplotní sondě v jádře je CSC-43 CT nepostradatelným pomocníkem pro profesionální kuchyně, které si cení opakovatelných výsledků a pohodlí. Je dokonalým řešením pro kuchaře, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout pokrmy s výjimečnou chutí, vůní a strukturou.
teplotný rozsah | 25 až 99 ºC |
vnútorné rozmery | 62.2 x 50 x 15 cm |
objem | 43 l |
výkon | 2.4 kW |
váha | 19 kg |
napájení | 230 V |
rozměry (d; š; v) | 65.9 x 54 x 32 cm |
Další informace | Dobrá cena |
Hlavní informace | Co získáte zakoupením tohoto produktu: |
typ výrobku | zařízení s cirkulátorem |
Stolní vakuový balicí stroj SE-310 | SAMMIC 1140628
Vakuová stolní balička S-210 PX | VAC-STAR V-4103-EF-ACBCAZ
Mobilní vakuový balicí stroj INV 36/36 - FB B160 | VAC-STAR V-1501-023
Vakuová stolní balička S 225-XXL SX | VAC-STAR V-4162-EF-AEBCAB
Mobilní dvoukomorový vakuový balicí stroj S-240 DK GX V/B63 | VAC-STAR V-4333-JZ-AHBCAB
Svářečka - nerezové provedení. Elektronický regulátor teploty a kontrola přehřátí. Doba sváření 4 sekundy. Maximální velikost vaničky 260x190 mm. Maximální šířka fólie 200 mm. Volitelné zásobníky - 137x95 mm, 190x137 mm, 230x190 ...