Přístroj pro vakuové vaření Sous Vide CSC-09

Přístroj pro vakuové vaření Sous Vide CSC-09 hodnocení (0)
dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


Kód:
V-4402-EF-B00000_7
Výrobce:
Vac-Star
Běžná cena: 23 116 Kč
Ušetříte: 1 156 Kč (5%)
Cena s DPH: 21 960 Kč
Cena bez DPH: 18 148,76 Kč
Skladová dostupnost:
2-10 dnů



  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Přístroj pro vakuové vaření Sous Vide CSC-09

CSC-09 je profesionální a moderní přístroj švýcarské společnosti Vac-Star, určené k vaření ve vakuu metodou sous vide. Přístroj je vyroben výhradně z vysoce kvalitní nerezové oceli a poskytuje přesnou regulaci teploty díky digitálnímu ovládání a PID regulátoru teploty, který zaručuje přesnost teploty s přesností na 0,2 °C. Přístroj má objem 9 litrů, takže je ideální pro profesionální použití v restauracích, hotelech a stravovacích zařízeních.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní nerezová ocel (INOX): Konstrukce přístroje zajišťuje trvanlivost, odolnost proti korozi a snadné čištění
  • Přesný regulátor teploty PID: Zaručuje přesnost měření teploty až 0,2 °C, což je rozhodující pro dokonalé výsledky při vaření metodou sous vide
  • Objem 9 litrů: Ideální pro profesionální kuchyně, protože umožňuje přípravu větších porcí najednou
  • Digitální ovládání: Intuitivní ovládací panel usnadňuje nastavení správných parametrů vaření
  • Konvekční cirkulace vody: Zajišťuje rovnoměrné rozložení teploty v celé komoře pro vynikající výsledky vaření
  • Další příslušenství lze dokoupit: Tepelná sonda a páska na ochranu sáčku při zapíchnutí sondy do potraviny

Výhody vaření metodou sous vide:

  • Zachování kvality: Vakuové vaření zachovává původní vzhled, strukturu a chuť výrobků a minimalizuje ztráty cenných živin
  • Menší úbytek hmotnosti: Výrobky ztrácejí výrazně méně hmotnosti ve srovnání s tradičními metodami vaření (přibližně o 10 % méně)
  • Prodloužená trvanlivost: Díky vakuovému uzavření zůstávají výrobky déle čerstvé, aniž by ztratily své přirozené šťávy a vitamíny
  • Přesná regulace teploty: Vaření při teplotách pod bodem varu, přizpůsobených typu výrobku, zajišťuje ideální výsledky vaření
  • Bezpečnost: nedostatek kyslíku ve vakuově uzavřených sáčcích zabraňuje tvorbě bakterií a dlouhodobé vystavení teplotě dále eliminuje mikroorganismy

Použití:

Přístroj na vaření sous vide CSC-09 je ideální pro profesionální kuchyně, které chtějí svým zákazníkům nabízet pokrmy nejvyšší kvality. Díky metodě sous vide je možné zachovat plnou chuť, aroma a nutriční hodnoty, což se projeví ve výjimečném zážitku z vaření.

CSC-09 od společnosti Vac-Star, který je 100% vyráběn v EU, je zárukou kvality, přesnosti a spolehlivosti v každé profesionální kuchyni.


teplotný rozsah25 až 99 ºC
vnútorné rozmery29.7x23.5x15 cm
objem 9 l
výkon0.60 kW
váha6.6 kg
napájení230 V
rozměry (d; š; v)33,9 x 27,5 x 29,1 cm
Další informaceDobrá cena
Hlavní informaceCo získáte zakoupením tohoto produktu:
typ výrobkuzařízení s cirkulátorem
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Vakuová balička Henkelman Jumbo Plus H130

Prodlužte trvanlivost masa, drůbeže, ryb, sýrů, zeleniny a dalších potravin včetně tekutin. Ochraňte je před působením vnějších vlivů. S výkonnou, profesionální a spolehlivou jednokomorovou vakuovou baličkou Jumbo Plus od ...

Vakuová balička Henkelman Jumbo Plus H130
Výrobce:HENKELMAN BV
Kód:5510306
60 379 Kč 54 341 Kč bez DPH 44 909,92 Kč
ihned

Baličky • CD Mn inox/45K

Balička. Určeno pro balení masných výrobků, sýrů, těstovin, ovoce a zeleniny. Tělo z nerezové oceli. Eloxované hliníkové válečky a tyče. Řezání pomocí nízkého napětí vyhřívaným drátem. Verze s teflonovou povrchovou úpravou - ...

Baličky • CD Mn inox/45K
Výrobce:Sirman
Kód:060080020000111
8 047 Kč bez DPH 6 650,41 Kč
2-10 dnů

0 kusů / 0
A GASTRO Plzeň Libor Vrtěl VÍCE NEŽ 10 000 POLOŽEK SKLADEM