Nůž kuchařský G 8456 - 200 mm
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::20 cmHmotnost::0.14 kgŘada::G8456Typ ...
Chci být informován:
Běžná cena: | 506,99 Kč |
Ušetříte: | 50,70 Kč (10%) |
Cena s DPH: | 456,29 Kč |
Cena bez DPH: | 377,10 Kč |
Kuchařský nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s jemným povrchem umožňuje hladký řez surovinami.
Rukojeť se skládá ze dvou částí. Pevné jádro zajišťuje stabilitu a měkká vnější vrstva umožňuje pohodlný úchop. Díky neklouzavému materiálu se s nožem dobře manipuluje. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Dá se mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
Barva:: | černá |
Délka ostří:: | 18 cm |
Hmotnost:: | 0.13 kg |
Řada:: | Prime-line |
Typ ostří:: | hladké |
Typ:: | kuchařský |
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::20 cmHmotnost::0.14 kgŘada::G8456Typ ...
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená čepel dosahuje ...
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::zelenáHmotnost::0.25 ...
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop ...
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar ...
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Nože Giesser PrimeLine mají ergonomickou gumovou rukojeť s tvrdým jádrem a obsahem stříbra pro maximální úroveň hygieny. Každý nůž řady PrimeLine má unikátní ...