Nůž kuchařský 260 mm - červený
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Chci být informován:
Běžná cena: | 1 322,53 Kč |
Ušetříte: | 132,25 Kč (10%) |
Cena s DPH: | 1 190,28 Kč |
Cena bez DPH: | 983,70 Kč |
Délka ostří: 180 mm
ČEPEL nože vyrobena z jednoho
kusu kované oceli. Obzvláště vysoký
obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro
zajištění výjimečně dlouhé životnosti
ostří a mimořádné ostrosti.
ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým
zaoblením hran. Perfektní přilnavost pro zajištění
přesného vedení. Z plastu speciálně vyvinutého
pro styk s potravinou. Pevně přidělána třemi nýty.
Každý nůž ze série BestCut má
přiděleno UNIKÁTNÍ ČÍSLO
a nedochází tak k záměně nožu
mezi kuchaři.
Délka ostří:: | 18 cm |
Hmotnost:: | 0.22 kg |
Řada:: | BestCut |
Typ:: | G8270 |
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Kuchařský nůž o délce ostří 26 cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 ...
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá Barva::žlutáŘada::G8455Typ ...
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého materiálu umožňuje pohodlný ...
Délká ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Délka ostří: 200 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená čepel dosahuje ...