Nůž kuchařský G 8456 - 200 mm
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::20 cmHmotnost::0.14 kgŘada::G8456Typ ...
Chci být informován:
Běžná cena: | 2 071,52 Kč |
Ušetříte: | 207,52 Kč (10%) |
Cena s DPH: | 1 864 Kč |
Cena bez DPH: | 1 540,50 Kč |
Délka ostří: 200 mm
ČEPEL nože vyrobena z jednoho
kusu kované oceli. Obzvláště vysoký
obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro
zajištění výjimečně dlouhé životnosti
ostří a mimořádné ostrosti.
ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým
zaoblením hran. Perfektní přilnavost pro zajištění
přesného vedení. Z plastu speciálně vyvinutého
pro styk s potravinou. Pevně přidělána třemi nýty.
Každý nůž ze série BestCut má
přiděleno UNIKÁTNÍ ČÍSLO
a nedochází tak k záměně nožu
mezi kuchaři.
Délka ostří:: | 20 cm |
Řada:: | BestCut |
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 200 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::20 cmHmotnost::0.14 kgŘada::G8456Typ ...
Délka ostří: 250 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s ...
Délká ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Délka ostří: 250 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Délka ostří: 230 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR rukojeti s lehkým zaoblením ...
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená čepel dosahuje ...